CoffeePitch Apeldoorn

20 april 2012 - 21 juni 2021, van 09:45 tot 12:00, ACEC Gebouw

Door Randy Gasper

Er zijn vier pitchers, n.l.: Meindert Pesman, Vloer55, flexibelhuisvesten.nl uit Apeldoorn, Coen Kijk in de Vegt, No Non Sales uit Apeldoorn, Gerard Pannekoek, Print uit Apeldoorn en Marcel Post, Safetowear uit Kampen.

De pitchers krijgt precies 2 minuten tijd (de klok loopt mee) en maximaal 4 minuten voor vragen.

Meer dan genoeg redenen om te komen, je bent van harte welkom, aanmelden niet nodig de toegang is gratis en neem gerust een collega-ondernemer of gast mee!

Ingrid Putman zal samen met Bert Klaaysen de CoffeePitch aan elkaar praten.

De koffie of thee staat voor je klaar dankzij sponsor Het Startersplein en Infortraining.

Het Startersplein en Infortraining hebben de handen ineen geslagen en hebben een 6-tal trainingen ontwikkeld voor (startende) ondernemers. Dit zodat de coaching van Marco en de training van Infortraining elkaar heel mooi aanvullen waardoor we de (startende) ondernemer maximaal op weg kunnen helpen. Hierbij kan je denken aan Pitch training / netwerktraining / Verkoop gesprek / Effectief gebruik van LInkedIn e.a.

Inloop is vanaf 9:45 uur ben je welkom! Om 10:15 uur starten we met de Pitch tot 10:50 uur. Dan laten de pitchers aan het woord. Vanaf ca. 11:15 uur is het tijd om verder te netwerken, vergeet je visitekaartjes niet!

Zie ook coffeepitchapeldoorn.nl.

Vanaf 12:00 uur is er een CPA-Lunchbuffet.

SPECIALE AANBIEDING LUNCH:

Door Byzantium Catering is er weer lunchbuffet samengesteld, kosten zijn € 10,- incl. een drankje. (er is geen Pinautomaat aanwezig, neem contant geld mee) Op het menu staat rijst, groente en sate.

Lunch vooraf reserveren, dit kan via twitter: @steenbergencc

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?