Start nieuws seizoen CoffeePitch Apeldoorn

17 augustus 2012, van 09:45 tot 12:00, ACEC Gebouw

Door Redactie

Vroonphotomotion.nl

De eerste CoffeePitch Apeldoorn van het nieuwe seizoen gaat vrijdag 17 augustus weer van start. Gastheer Bert Klaaysen van Klaaysen Design ontvangt dan weer bijzondere en inspirerende ondernemers in het ACEC Gebouw. Ondernemers die in slechts 2 minuten pitchen over hun bedrijf of instelling. Na de 2 minuten krijgt het publiek ca. 4 minuten de gelegenheid om vragen te stellen aan de pitcher.

Nieuw bij de volgende editie van de CoffeePitch Apeldoorn is de CPA Corner. Nieuwe bezoekers / ondernemers krijgen exact 20 seconden om zich te voor te stellen. Na 20 seconden gaat de microfoon naar de volgende. Aan dit voorstelrondje zijn geen kosten verbonden.

Elke maand wordt de koffie gesponsord. Tijdens deze editie van de CoffeePitch Apeldoorn wordt de koffie aangeboden door het Apeldoornse bedrijf SILS. Aansluitend aan de CoffeePitch Apeldoorn is het mogelijk om heerlijk te lunchen en nog even verder te netwerken in het ACEC Gebouw (prijs eten: € 10,- p.p.).

Maandelijks is er ruimte voor maximaal 4 pitchers. Wil jij met je eigen bedrijf, product of dienst bekender worden in Apeldoorn en omgeving, kijk dan voor de mogelijkheden en voorwaarden op de site van CoffeePitch Apeldoorn.

ApeldoornDirect.nl is mediapartner van CoffeePitch Apeldoorn

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?