CoffeePitch Apeldoorn

16 mei 2014, om 10:15, ACEC

Door Redactie

Redactie

Elke derde vrijdagochtend in de maand biedt  CoffeePitch Apeldoorn ondernemers de mogelijkheid om hun idee te pitchen tijdens de netwerkbijeenkomst in het ACEC. In twee minuten kun jij, jouw idee voorleggen voor een zaal met ondernemers.

Het doel van de CoffeePitch is om ondernemers een laagdrempelig no-nonsense platform te bieden waarbij ondernemen en de ondernemer centraal staan. Je bedrijf promoten, luisteren naar anderen, elkaar leren kennen en kennismaken met elkaars producten en diensten is een bewezen formule voor een succesvolle netwerkbijeenkomst. Nieuwe bezoekers krijgen de mogelijkheid zich in een 20 seconden pitch voor te stellen.

Op vrijdag 16 mei is het weer tijd voor een CoffeePitch. Om 10:15 wordt er gestart met de rubriek ‘CPA Corner’. Nieuwe bezoekers / ondernemers krijgen exact 20 seconden om zich te voor te stellen. Na 20 seconden gaat de microfoon naar de volgende. Vanaf 11:00 uur is er tijd om te netwerken. De presentatie van deze dag ligt in handen van Lilian van der Gugten.

Mocht je meer informatie willen bekijk dan de website van Coffeepitch Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?