COLOURED DREAM

13 april 2013, om 22:00, Bluescafe

Door Agenda

http://coloureddream.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5

De band is in 2009 opgericht door gitarist/zanger Elbert Kok uit kerkwijk. (bij Zaltbommel) Een veelzijdig muzikant die zijn carierère is begonnen in de Amsterdamse rockscène. Coloured Dream bestaat verder nog uit een bassist en een drummer.
Het repertoire van Coloured Dream bestaat uit classic rock covers, eigen werk, en hedendaagse popmuziek. Songs van o.a. Coldplay, Pink Floyd, Kings of Leon, The Cream, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Rolling Stones, en Snowpatrol worden afgewisseld met eigen nummers als Cold Water, I wonder, Let the sunlight shine, Be Cool en andere pakkende nummers die allen door Elbert zelf geschreven en gecomponeerd zijn. Coloured Dream is daardoor in staat om een afwisselend avondvullend programma neer te zetten op het podium. Wij putten uit een repertoire van meer dan 80 nummers…….. Een optreden van Coloured Dream betekent dan ook een onvergetelijke muzikale avond met bekende nummers van vroeger en hits van nu….!!!!
Coloured Dream heeft in 2011 op “Alempop” gestaan en meegedaan aan de “Parel van de Betuwe” Verder hebben zij al eens opgetreden op het Leidseplein in Amsterdam in muziekcafé The Waterhole, “the place to be” voor menig rockband.
Coloured Dream is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in café’s in met name Brabant, denk daarbij aan plaatsen als Den Bosch, Veghel, Uden, Oss, Roosendaal, Ammerzoden, Tilburg en Schaik.
Wat Coloured Dream zo uniek maakt ten opzichte van andere bands is de passie en het plezier waarop zij met z’n drieën het veelzijdige repertoire neerzetten op het podium. Opmerkingen als: “Het lijkt wel of er meer muzikanten op het podium staan, zo vol klinkt het!” en “Spelen jullie maar met z’n drieën Pink Floyd, dat wil ik horen”, maar ook, “Wat hebben jullie een veelzijdig en leuk gekozen repertoire vergeleken met andere bands” zijn ons daarom niet vreemd!
Coloured Deam ……….. “Pleasure and Passion!”
Bezetting: Leadzang/Gitaar Elbert Basgitaar/zang Louis Drums Danny

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?