Coloured Dream

12 september 2014, om 22:00, Bluescafe

Door Redactie

Coloured Dream

De band Coloured Dream is in 2008 opgericht door gitarist/zanger Elbert Kok uit kerkwijk (bij Zaltbommel). Een veelzijdig muzikant die zijn carierère is begonnen in de Amsterdamse rockscène. Coloured Dream bestaat verder nog uit een bassist en een drummer.

Het repertoire van Coloured Dream bestaat uit classic rock covers, eigen werk, en hedendaagse popmuziek. Songs van o.a. Coldplay, Pink Floyd, Kings of Leon, The Cream, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Rolling Stones, en Snowpatrol worden afgewisseld met eigen nummers als Cold Water, I wonder, Let the sunlight shine, Be Cool en andere pakkende nummers die allen door Elbert zelf geschreven en gecomponeerd zijn. Coloured Dream is daardoor in staat om een afwisselend avondvullend programma neer te zetten op het podium. Wij putten uit een repertoire van meer dan 80 nummers. Een optreden van Coloured Dream betekent dan ook een muzikale avond met bekende nummers van vroeger en hits van nu.

Coloured Dream is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in café’s in met name Brabant, denk daarbij aan plaatsen als Den Bosch, Veghel, Uden, Oss, Roosendaal, Tilburg en Schaik. Wat Coloured Dream zo uniek maakt ten opzichte van andere bands is de passie en het plezier waarop zij met z’n drieën het veelzijdige repertoire neerzetten op het podium.

Opmerkingen als: “Het lijkt wel of er meer muzikanten op het podium staan, zo vol klinkt het!” en “Spelen jullie maar met z’n drieën Pink Floyd, dat wil ik horen”, maar ook, “Wat hebben jullie een veelzijdig en leuk gekozen repertoire vergeleken met andere bands” zijn ons daarom niet vreemd! Coloured Dream. “Pleasure and Passion!”

Bezetting:
Leadzang/Gitaar Elbert
Basgitaar/zang Louis
Drums Danny

Aanvang: 22.00 uur.
Vrij toegang.
Locatie: Bluescafe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?