Concert: Andre Rieu-0th Anniversary Concert 2014

19 juli 2014, om 20:00, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

Andre Rieu

Vier de 10e verjaardag van André Rieu met één van zijn traditionele zomeravond concerten vanaf het meest romantische stadsplein in Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

Bereid u voor op één van het meest mooie concert van het jaar, want André Rieu maakt zeker iets speciaals van zijn zo geliefde concerten wanneer hij ook nog eens zijn 10 jarig jubileum viert.

Als één van de meest populaire live acts in de wereld, zal de koning van Wals zijn magie laten werken om een onvergetelijke avond vol humor, muziek en emotie voor elke leeftijd neer te zetten. Laat u meevoeren in de ongelooflijke sfeer, het publiek dat uit alle hoeken van de wereld is samengekomen om deze prachtige muziek en zang met elkaar te delen.

Het prachtige en verleidelijke middeleeuwse plein zal worden omgetoverd tot een romantisch openlucht concert met André en zijn beroemde Johann Strauss orkest, samen met vele beroemde gastartiesten, solisten, lichtshows en spectaculaire vuurwerk.

André zei: “De concerten ter ere van mijn 10e verjaardag zijn mij zeer dierbaar en ik hoop dat iedereen de kans heeft om het samen met ons te vieren. Echter, als u helaas niet naar Maastricht kan komen, hoop ik dat ik deze speciale avond uw hart kan raken, op het grote scherm in uw plaatselijke bioscoop.”

Het concert is Nederlands gesproken met Engelse ondertiteling.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.jt.nl of aan de kassa van de bioscoop. Kaarten kosten € 15,-.

Zaterdag 19 juli om 20.00 uur.
Locatie: JT Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?