InSalvation band

1 juni 2012, van 20:00 tot 21:30, De Basis

Door Nataliefde

Vrijdag 1 juni treedt InSalvation om 20.00 uur op in Apeldoorn, Oude Apeldoornseweg 41-45 (ingang Zuid, zaal open 19.30 uur). Toegangskaarten zijn à € 5,- verkrijgbaar bij de CLC, Asselsestraat 58 in Apeldoorn. Voor aanvang van het concert is er ook kaartverkoop aan de zaal.

De band maakt onder de titel ‘We will go’ momenteel een tournee langs 13 steden in Nederland. Insalvation bestaat uit vijf jonge, enthousiaste en talentvolle muzikanten. Alle bandleden delen twee grote passies. De ene voor muziek, de ander om hun leven in dienst van God te stellen. Deze dromen resulteerden in 2006 in ‘InSalvation’ . De band heeft een duidelijke missie: mensen in de aanwezigheid van God brengen; een God die onvoorwaardelijk van ze houdt en een plan met hun leven heeft. InSalvation is ambassadeur van de wereldwijde organisatie Compassion die kinderen bevrijdt van armoede.

De band trad onder andere op in Hongarije, Roemenie, Servië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Brazilie, Duitsland, Italië en Rwanda. In ons eigen land stond InSalvation onder andere op het podium van Opwekking en het Xnoizz Flevo Festival. En op 1 juni a.s. is InSalvation als slot van de ‘We will go’ tour in Apeldoorn te zien.

Formatie
InSalvation bestaat uit: Jafeth Bekx – vocal /keyboard, Sifra van den Broek – vocal,  Tjerk de Baat – gitaar, Andy Stuijfzand – bas, Tanja van Schuylenburg – drums.

Zie InSalvation.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Concert

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?