Concert Muziekvereniging Eendracht Apeldoorn

11 april 2015, om 19:00, Heemgaard

Door Agenda

Breman fotografie

“Gaan wij tot uw Verbeelding spelen

Voor een gezellige en muzikale avond raad ik u aan om op 11 april om 19:30 uur klaar te zitten in de aula van de Heemgaard, want dan gaan wij tot u “Verbeelding” spreken en spelen. De deur is om 19:00 uur open en de toegang is gratis.

Wij beginnen deze avond met ons Leerlingenorkest en Leerlingen Slagwerkgroep. Zij halen het nodige uit de kast waarvoor het hele toneel gebruikt gaat worden. Een leuk spel waar nu nog hard voor word gerepeteerd.

De Leerlingen Slagwerkgroep sluit hun optreden af met een samenspel met de Slagwerkgroep. Om ook te laten zien wat zij samen in huis hebben. De Slagwerkgroep vervolgd het programma en heeft een spetterende afsluiting.

Ons Opstaporkest mag natuurlijk niet ontbreken op deze avond. Zij brengen ook een zeer gevarieerd programma. Voor een aantal leden zijn deze stukken nog redelijk nieuw aangezien zij nog niet zo heel lang meespelen. Dus dat spreekt zeker tot hun “Verbeelding”.

De avond wordt afgesloten door de Fanfare. Met de beeltenissen van de vorige groepen nog in het hoofd, gaan zij er een spetterende avond van maken. Zij zwerven over de hele wereld met muziek voor ieder wat wils. Van de verschillende vakantieoorden tot pretpark, van walsen tot disco! Alles komt deze avond wel een keer voorbij.

Tot ziens in de Heemgaard!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?