Concours d’Élégance op Paleis het Loo

29 juni 2018 - 1 juli 2018, Paleis het Loo, Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Door Agenda

CONCOURS D’ÉLÉGANCE OP PALEIS HET LOO 

autofeest voor liefhebbers
29 juni tot en met 1 juli 2018

Het Stallenplein en de paleislaan van museum Paleis Het Loo zijn van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli het decor voor het Concours d’Élégance, hét internationale autoconcours voor klassieke en exclusieve auto’s.
Het auto evenement begint dit jaar al op vrijdag om 12.00 uur, met o.a. een college over het iconische merk Porsche door tweevoudig Le Mans winnaar Gijs van Lennep en Nederlands auto ontwerper Harm Lagaaij.

Circa 70 klassiekers uit binnen- en buitenland strijden om de titel ‘Best of Show 2018’. Een internationale vakjury beoordeelt de auto’s op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie.
Op de paleislaan wordt de Classic Sprint gehouden met historische auto’s, zeker 10 auto-importeurs zijn aanwezig en gerenommeerde automerken showen hun ‘latest & greatest’.

Paleis Het Loo is van 29 juni t/m 1 juli 2018 uitsluitend te bezoeken met een ticket voor het Concours d’Élégance.
Dit ticket geeft toegang tot Paleis Het Loo BuitenGewoon Open met het Stallencomplex, paleisdak, de tuinen en Oranje-wandeling.
De stallen bieden onderdak aan een tiental Koninklijke auto’s; Austin Sheerline, Mercedes 300 Cabriolet, Cadillac Convertible Sedan en Minerva AC.
Info en tickets via: concourselegance.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?