Cooking Academy Bus

20 september 2012, van 14:00 tot 20:00, Marktplein

Door Redactie

De Princess Cooking Academy heeft sinds juni al vele mooie steden bezocht in haar zoektocht naar de beste Keukenprins of –prinses van Nederland. Apeldoorn mag hier natuurlijk niet in ontbreken! Donderdag 20 september a.s. zullen voorbijgangers aan het Marktplein van 14.00 tot 20.00 uur worden uitgedaagd om samen met onze chefkok te koken en verrassende gerechten te maken.

Mis het niet en kook met ons mee!

In Apeldoorn zal onze zoektocht naar de beste Keukenprins of – prinses voort gezet worden! We zijn heel erg benieuwd hoe het met het kooktalent in de grootste stad van de Veluwe gesteld is. Kom daarom langs om jouw favoriete gerecht of recept te delen met onze chefkok! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om slechts een hapje te komen proeven!

Mocht je echter verhinderd zijn om onze bus te komen bezoeken, verwijzen wij je graag naar onze website  www.princesscookingacademy.com.

Verras ons met jouw eigen culinaire gerecht! Upload je recept en/of filmpje en doe mee in de kookwedstrijd om de titel van Beste Keukenprins of –prinses! De Princess Cooking Academy is gelanceerd door top chefkok Joop Braakhekke en inspireert de
consumenten door mét hen te gaan koken. We maken het thuiskoken nog leuker!

Met deze bustour steunt Princess ook het goede doel De Culibus. Deze reeds bestaande samenwerking is uitgebreid en de Culibus wordt nu ook voor deze tour ingezet. De Culibus, initiatief van Jeunes Restaurateurs d’Europe, zet zich in om samen met kinderen een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden. De samenwerking met Princess zorgt ervoor dat zij nog vaker uit kunnen rijden.

Donderdag 20 september koken we voor elke bezoeker van Apeldoorn, wie kookt er met ons mee?!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?