Courtney Yasmineh (USA)

8 oktober 2014, om 21:00, Bluescafe

Door Agenda

Courtney Yasmineh

Het is nu al voor de zevende keer dat de uit Minnesota afkomstige Courtney Yasmineh in Europa gaat touren en net als de voorgaande keren zal zij – samen met haar band (met o.a. op drums de voor een Grammy genomineerde Rob Genadek) – ook dit keer Nederland weer aandoen voor een aantal shows.

Courtney is een artieste en songwriter met een zwoele stem vol emotie en intelligentie. Haar liedjes gaan voornamelijk over liefde en verlossing met een onderhoudende dosis van slimme en sexy ‘sass’. Op het podium is zij deels troubadour, deels verleidster met de songwriter stijl van de grote woordkunstenaars van de populaire muziek (zoals Bob Dylan) gecombineerd met de performance van iconische rockchicks als Debbie Harry.

Haar muziekstijl kan het beste omschreven worden als een blend van alternatieve rock en indie pop met hier en daar een vleugje folk of soms zelfs gospel.

Courtney Yasmineh zes Europese club tours geboekt met optredens in Frankrijk, België, Engeland en Nederland en schoot zij vier muziekvideo’s.

Website/social media: www.courtneyyasmineh.com
Aanvang: 21.00 uur
Entree: 5,-
Locatie: Bluescafe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?