Coverband Physical Graffiti viert 50-jarig bestaan Led Zeppelin

19 januari 2018, om 20:30, Gigant Popzaal, Nieuwstraat , €15:00/13:00

Door Agenda

Gigant

Ruim 20 jaar speelt Physical Graffiti de nummers van ‘s werelds beruchtste rockband, Led Zeppelin.
Opererend vanuit hun thuisbasis in Noord Brabant, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel het Duitse als Nederlandse clubcircuit. Sinds de komst van zanger Andrew Elt is de band in de vijfde versnelling geraakt en heeft Led Zeppelin heeft nu z'n ultieme hulde. In 2018 bestaat Led Zeppelin 50 jaar en op vrijdag 19 januari viert Physical Graffiti dit in de popzaal van Gigant. Het concert start om 20:30 en tickets kosten €15,00. Vrienden van Gigant betalen €13,00.

Gitarist Daniel Verberk weet de sound van Jimmy Page met akelige perfectie te benaderen. Hij maakt gebruik van dezelfde amps, gitaren en effecten. De uit Ierland afkomstige bassist Dave Harrold is net zo overtuigend als John Paul Jones zelf. Drummer Jan Gabriel is de reïncarnatie van John Bonham.
Andrew Elt, geboren in Engeland, zet overtuigend dé stem van Robert Plant met precisie neer, met zijn melodisch, krachtig en dynamisch stembereik, hoge uithalen en streven naar de perfecte zanglijn. De laatste toevoeging aan de band is de jonge keyboard virtuoos, Remco van Zandtvoort. Hij maakt het mogelijk om nog dieper in de Zeppelin oeuvre te duiken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?