Coverband The Lot speelt in Bluescafé

29 oktober 2016, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

De Apeldoornse coverband The Lot geeft op zaterdagavond 29 oktober een concert in het Bluescafé aan de Nieuwstraat in Apeldoorn. Het optreden begint om 22.00 uur en de toegang is gratis.

The Lot is niet de zoveelste band die louter de bekende deuntjes uit de Top 2000 uit de versterkers tovert. De formatie heeft wel een paar liedjes op haar repertoire staan die ooit de hitparade haalden, maar kiest toch vooral voor minder bekend werk. Eigenzinnig is de beste omschrijving. En het zijn stuk voor stuk uitstekende nummers die gehoord mogen worden, zo menen de bandleden. “Ik kan uren luisteren naar dit soort muziek”, vatte een bezoeker van een concert van The Lot ooit treffend samen.

Op indie, gitaarpop, countryrock en aanverwante stijlen kan het publiek rekenen. Op de setlist prijken songs van The Decemberists, Johan, The Jayhawks, Paul Weller, Toad The Wet Sprocket, David Gray en vele anderen. Frisse, melodieuze liedjes met een kop en een staart. Soms melancholisch, vaak vrolijk en dansbaar.

The Lot:
Marcel Bakker – drums
Jacqueline Laros – toetsen
Richard Havenaar – zang & gitaar
Henk van Hoorne – gitaar
Jos Polak – bas

Info:
www.thelot.nl
www.facebook.com/TheLot

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?