CSV Apeldoorn dames veteranen viert 5-jarig jubileum

7 november 2016, om 20:00, CSV Apeldoorn, Sportpark Orderbos 13, Apeldoorn

Door Agenda

Iedereen welkom bij open training

Dit jaar viert het dames veteranenteam van CSV Apeldoorn haar vijfjarig bestaan. Om dat te vieren wordt er op 7 november vanaf 20.00 uur een open training georganiseerd. Iedereen die zin heeft om mee te doen kan een balletje meetrappen. Het veteranenteam bestaat uit enthousiaste dames die nog graag op het veld staan voor een potje voetbal. Al doet de naam anders vermoeden, deze veteranen zijn zo oud nog niet. Iedereen vanaf 25 jaar is welkom, talent of niet. Naast voetbal staat gezelligheid hoog in het vaandel.

Open training
Sinds dit jaar traint het damesteam onder de bezielende leiding van Julia Boere-Doornbosch: “Tijdens de open training kunnen dames die dat leuk vinden een keer meetrainen. Iedereen is welkom en kan op eigen niveau meedoen. Ook is er een presentje voor iedere deelnemer. Na de training is er natuurlijk tijd voor de bekende derde helft. Al gaat dat er bij ons wat rustiger aan toe met thee”.

Jubileum
Het team bestaat vijf jaar en is ooit ontstaan uit oud-eerste speelsters die het spelletje erg misten. Speelster van het eerste uur Josefien Gerritsen kijkt terug op mooie jaren: “We hebben echt een fijn stel meiden. Niet alleen oud-eerste speelsters maar ook andere enthousiaste meiden hebben zich bij ons aangesloten. Op maandag trainen we en naast deze avonden gaan we graag met elkaar op pad tijdens weekendjes weg of avondjes uit. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop!”

Meer informatie en contact via www.facebook.com/csvdamesvet

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?