Cultureel Café 21 november in Gigant

21 november 2017, om 20:00, Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Op de 325e dag van 2017 is er weer een Cultureel Café-avond. Voor de donkere, dure decemberdagen kunt u nog lekker genieten van een gratis gevarieerd programma.
Gewoon in Apeldoorn hebben we een mooie optredens op de gewone tijd, vanaf 20 uur, op de gewone plaats: de Theaterzaal in Gigant.
In december staat er heel veel op de agenda van de gemeente Apeldoorn met als hoogtepunt natuurlijk Serious Request met het Glazen Huis op het Marktplein. Eén groot feest waar we vanavond ook bij stil willen staan.

De avond starten we met Judith Lengkeek, zij vertelt ons hoe zij rondreist met een life-art-project waarbij zij handen en voeten geeft aan een bestaan waarinvoortdurende verandering een vaste plek krijgt. Wat niet zonder slag of stoot gaat. ‘De dans van de handen’ is een beeldende vertelling waarin nomadische inzichten met het publiek worden gedeeld.

Daar sluit muzikant Uğur Özçelik mooi op aan. Hij bespeelt al ruim 20 jaar de saz, een traditioneel instrument van Turkse komaf en zingt daarbij. In zijn optredens wil hij zijn publiek met zijn muziek dichterbij elkaar brengen, ongeacht taal of afkomst.
3FM Serious Request 2017

Vorig jaar had Apeldoorn ook DJ’s in een glazen huis(je), dit jaar komt echter het beroemde Glazen Huis op het Marktplein. Daarover komt iemand van de RTV Apeldoorn/Glazen Huisje Apeldoorn ons wat vertellen.

PAUZE, waarin u iets kunt drinken en waar de mogelijkheid is voor een vrijwillige bijdrage aan Serious Request.

Muzikaal onthaal van Bas Mulder na de pauze. Deze singer-songwriter hebben we gehoord op RTV Apeldoorn Cultuurbrunch, dat was zo leuk dat we hem ook uitgenodigd hebben om vanavond op te komen treden.

De afsluiter van de avond is een echte knaller: de Vrouwencabaretgroep Pandora. Al 22 jaar maken deze dames samen cabaret. Ze hebben met veel succes afwisselende programma’s gemaakt met garantie op enthousiast publiek en vele lachsalvo’s. Een herkenbaar repertoire met zelfgemaakte teksten vol humor en ernst.

Wij zien u graag op dinsdagavond 21 november om 20 uur.
Houd er rekening mee dat de zaal van Gigant een beperkt aantal zitplaatsen heeft. Vanaf heden kun je (gratis) kaarten afhalen bij de kassa van Gigant. Vol=vol!

Volgende edities:

do 8 feb 2018, 20:00
di 17 apr 2018, 20:00

Alle voorstellingen in de theaterzaal van Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 377, Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?