Cultureel Café

7 oktober 2014, om 20:00, Orpheus

Door Redactie

Orpheus

Op 7 oktober aanstaande vindt vanaf 20:00 uur weer een Cultureel Café plaats in theater Orpheus. Op het programma staan de Malletband, Dansgroep Marquita Bos, Kleinkunsttrio Bajoes, het vertelgenootschap Apeldoorn en Comedian Omar Ahaddaf. De presentatie is in handen van de theaterprogrammeur van Orpheus, Marijt Helmink. Zij zal tijdens deze avond ook een aantal highlights uit de programmering van het theater toelichten. Aanvang van het Cultureel Café is stipt 20.00 uur, de toegang is gratis.

Toptalent uit Apeldoorn e.o.

De Malletband, onderdeel van muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst, start de avond swingend met slagwerk en melodische slagwerkinstrumenten (zoals marchingbells, vibrafoons, xylofoons, marimba’s en pauken). Ze worden gevolgd door de jonge, talentvolle dansers van dansgroep Marquita Bos, onderdeel van Markant. Bajoes sluit het deel voor de pauze af met kleinkunstliedjes van eigen makelij. Na de pauze is het podium voor het Vertelgenootschap Apeldoorn, dat een aantal korte verhalen voordraagt.

Winnaar Leids Cabaret Festival

Het Cutureel Café wordt op 7 oktober afgesloten door Omar Ahaddaf, een Marokkaans-Nederlands stand-upcomedian die in 2012 de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaret Festival. Met Hakim toerde hij door Nederland met de kindervoorstellingen Mohamlet en De Nieuwe Kleren van de Keizer en Achmed van Oranje. In 2006 deed Ahaddaf mee aan het Knock Out Comedy Festival en behaalde hij de tweede plaats. In datzelfde jaar won hij de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en was hij halve finalist van de Culture Comedy Award.In 2012 won hij de publieks- en juryprijs van het Leids Cabaret Festival. Omar speelt geregeld tijdens de open podia van de stand-upcomediancollectief Comedy Café en in 2015 komt zijn eerste solo programma genaamd “Grenzeloos” uit.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?