Cultureel Café 30 november 2016

30 november 2016, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Bekijk eventueel de webversie

Cultureel Café 30 november in Gigant

We hebben eens wat nieuws bedacht namelijk eens een WOENSdagavond Cultureel Café in Gigant. Wel hebben we ons vertrouwde concept met cultuur en kunstenaars uit Apeldoorn. Na de Amerikaanse verkiezingen en de nederlandse Zwarte Piet-discussie zijn we wel toe aan wat vermaak.

We gaan van start met dans van Theater-, zang- en dansschool Tim Koldenhof. Al vaker hebben we dansers van STA en Tim Koldenhof gehad maar dit wordt de eerste keer nadat de school zich gevestigd heeft aan de Vlijtseweg. Hooggespannen verwachting van een mooie dansmedley.

Van het kunstenaarscollectief Stichting Art Blanche komt Ebeline Wilson met “Gek Theater” een vorm van improvisatietoneel. Naast tekenen en schilderen zijn ook andere vormen van creativiteit welkom binnen Art Blanche,  theater maar ook (een zelfgeschreven) rap.

Muziek komt vanavond van het gelegenheidsduo Ruud van Eldik op piano en zang van Marieke de Bruijn-Duijst. Ruud werkt samen met heel veel verschillende musici en treedt ook regelmatig op in Apeldoornse gelegenheden.

Pauze, tijd voor een drankje in het Gigant Café.

De nieuwe voorstelling van Kees Posthumus heet ‘Kom naar voren!’. Samen met accordeonist Juul Beerda laat hij bekende en minder bekende mensen van de Reformatie hun verhaal vertellen. In tekst en beeld, voorzien van muziek, komen de historische personen tot leven. De voorstelling is geschreven ter gelegenheid van de viering van 500 jaar protestantisme.

Van Marieke, Gigant, krijgen we te horen hoe de agenda er de komende weken uitziet.

En zoals u van ons gewend bent eindigen we met Cabaret! Hanneke Beld gaat ons bijpraten over vroeger toen je niks had en niet beter wist, dàt Vroeger. En over de zucht naar meer passie in de maatschappij en hoe je die kan krijgen.

Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten in het Cultureel Café, woensdag 30 november om 20.00 in de Theaterzaal van Gigant.

In de theaterzaal zijn 170 plaatsen, om zeker te zijn van een plaats in de zaal zullen vanaf 2 weken voor de voorstelling gratis kaarten afgehaald kunnen worden aan de balie van Gigant. Maximaal 3 kaarten per persoon.

  • donderdag 9 februari 2017

  • maandag 10 april 2017

Noteer deze data in uw agenda!

Alle voorstellingen in de theaterzaal van Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn.

Cultureel Café Apeldoorn

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?