Culturele Pleinmarkt

9 juni 2012, van 10:00 tot 16:30, Grasveld voor Schouwburg Orpheus

Door Nataliefde

De Culturele Pleinmarkt (CPM) en SpektAKel (servicepunt amateurkunst Apeldoorn) brengen de amateurkunst in Apeldoorn samen onder de aandacht met het doel om daar nóg meer mensen enthousiast voor te maken. Daarnaast organiseren SpektAKel en New Arts Apeldoorn de ‘WAK Awards 2012’, van voorrondes tot finale en in samenwerking met de CPM sluiten zij de Culturele Pleinmarkt en daarmee ook de Week van de Amateurkunst af.

De 44ste Culturele Pleinmarkt vindt plaats op 9 juni 2012 in en om Orpheus van 10.00 tot 17.00 uur. Vanwege het Europees kampioenschap voetbal eindigt de Culturele pleinmarkt dit jaar om 16.30 uur. De Culturele Pleinmarkt is het gezelligste en grootste culturele zomerfestival in Apeldoorn waar je kunt zien wat er op cultureel gebied in Apeldoorn voor jong en oud te beleven is.

We zetten er weer een spetterend evenement neer met volop kunst, cultuur, zang, dans, muziek en theater, waar onze 15.000 tot 20.000 bezoekers weer veel plezier aan kunnen beleven.  Vrijetijdskunstenaars, culturele instellingen en verenigingen presenteren zichzelf in meer dan 100 kramen,op 3 muziekpodia en in 1 theatertent.

Bezoekers kunnen zich voor het volgend seizoen inschrijven bij de aanwezige zang-, dans- en theatergroepen en culturele instellingen. Er is veel te genieten voor jong en oud. En na een rondgang op de markt kan de bezoeker neerstrijken op een terras en nagenieten van zijn aankopen en van de optredens.

Kijk voor het volledige overzicht HIER op de site van de Culturele Pleinmarkt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?