Cultuurkwartier Open

27 augustus 2017, om 12:00, Cultuurkwartier, Gratis

Door Agenda

Cultuurkwartier Open is hét gratis culturele festival voor jong en oud. Een heerlijke dag met leuke activiteiten, fijne muziek en lekker eten en drinken. Vier de start van het culturele seizoen in en om het Cultuurkwartier. Bekijk het volledige programma.

Cultuurkwartier Open wordt georganiseerd door ACEC, CODA en GIGANT, markant in cultuur. Het belooft een heerlijke dag te worden vol leuke activiteiten, fijne muziek, lekker eten en drinken. Bij CODA is er een markt waarbij doen, beleven en ervaren centraal staan. Maak bijvoorbeeld kennis met Tacoyo en Chi Kung. Ga in CODA Atelier aan de slag tijdens de familieworkshop ‘Draagbaar papier’, maak een 3D papieren masker in CODA Junior of ontwerp je eigen papieren sieraad in CODA FabLab.

Het ACEC opent op deze dag om 17.00 uur twee tentoonstellingen: Galerie Ebbers uit Kranenburg met een selectie van grafiek en schilderijen van onder andere Richard Schur en een overzicht van het werk van de jonge Apeldoornse fotograaf Sven Scholten. GIGANT, markant in cultuur viert de start van haar nieuwe seizoen met ‘Bloeiend’, waar veel te zien en te beleven is op het gebied van muziek, dans, art, theater en circus. Met onder andere een spetterend optreden van KOFFIE. Ook StreetArt Apeldoorn presenteert onder andere ‘De Ereprijs’ met zangeres Vera Westra & rappers.

CODA Museum gratis toegankelijk

Tijdens Cultuurkwartier Open is CODA Museum gratis toegankelijk. Bekijk de actuele tentoonstellingen in CODA Museum. Om 14.00 uur start er een rondleiding door de tentoonstellingen van CODA Museum. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan CODA Paper Art.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?