Cursus boetseren

9 september 2016 - 2 december 2016, van 09:00 tot 11:30, Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie, Fluitersweg 34, Wenum Wiesel (noordkant Apeldoorn), € 175,-, excl. diverse materiaalkosten.

Door Agenda

dolfijnskl

Cursus boetseren bij Barb’s Beeldentuin-Atelier

Maak je eigen beeld!
Beeldhouwster Barbara Pijnappel geeft vanaf 9 september a.s. tot begin december een nieuwe 12 weekse cursus boetseren in was en Plusklei. Zij heeft 30 jaar ervaring in het werken in was, klei, gips, brons en steen. De cursus wordt binnen gegeven in Barb’s Beeldentuin-Atelier aan de rand van Wenum/Apeldoorn-Noord.

U kunt kiezen voor werken met was rond een draadfiguur of voor zelf hardende Plusklei, die na droging thuis beschilderd kan worden. Deelnemers kunnen een mensfiguur of dier of portret/buste maken of een (fantasie)object. Barbara doet voor hoe u het best kunt werken met het materiaal en hoe een beeld op kunt bouwen. Figuratief of abstract is beiden mogelijk. Kosten van de cursus € 175,-, excl. diverse materiaalkosten. Een cursusochtend duurt van 9.00 – 11.30 uur. Aan het eind van de lesperiode is het mogelijk je wassen beeldje te laten gieten. De gietkosten zitten niet in het bedrag opgenomen van de cursus. Aanmelden en uitgebreide informatie over de cursus boetseren staat op www.barbsgallery.com/cursusboetseren.html.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?