Cursus Mixed Media Royal Talens

15 mei 2017, van 18:30 tot 21:00, Royal Talens Experience Centre, Sophialaan 46, Apeldoorn

Door Agenda

Elke week experimenteren met een andere schildertechniek.

Op 1 mei start in het Royal Talens Experience Centre aan de Sophialaan 46 in Apeldoorn een nieuwe uitgebreide schildercursus Mixed Media. De cursus wordt wekelijks op maandagavond gegeven van 18.30 tot 21.00 uur door docent Siona Snel.

Siona Snel (1977) heeft onder meer grafische vormgeving en Interieurvormgeving gestudeerd. Zij werkt als zelfstandig beeldend kunstenaar en is daarnaast zeer ervaren in het geven van workshops en cursussen.

Tijdens de cursus Mixed Media werk je iedere les met een andere techniek en/of een ander materiaal. Het werk ontstaat door het opbouwen in lagen. Je werkt onder meer met gesso, gel medium, modelling paste, binder, acrylverf, olie- en softpastels, inkt en acrylmarkers. Daarnaast voeg je nog allerlei materialen toe zoals zand, wol, stof en verschillende soorten papier. Elke laag wordt stap voor stap voorgedaan, dus deze cursus is prima geschikt voor beginners. Schilderervaring is niet vereist. Door de lesmethode en de materialen is deze cursus zeker ook een uitdaging voor meer ervaren deelnemers die al jaren met bepaalde technieken werken en nu willen experimenteren. Siona begeleidt op ieders eigen niveau en helpt uit te vinden welke techniek of welk materiaal nu echt bij jou past. Ze geeft veel tips en bespreekt het werk na. Aan het eind van de cursus vormen de gemaakte werken een uniek boekwerk.

Cursus mixed media In het kort:
Docent: Siona Snel (Atelier Oorsprong)
Data: 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni, 26 juni
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Locatie: Sophialaan 46, 7311 PD, Apeldoorn
Kosten voor 8 avonden: € 220,00 p.p.
Bij de kostprijs zijn koffie / thee en alle materialen inbegrepen
Maximum aantal deelnemers per cursus: 13
Aanmelden: www.royaltalensexperience.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?