D-café met Vera Bergkamp over zorg

28 oktober 2013, van 20:00 tot 22:00, ACEC gebouw Apeldoorn

Door D66Apeldoorn

D66 Apeldoorn nodigt u uit voor het eerstvolgende D-Café dat gehouden wordt op maandag 28 oktober 2013 om 20.00 uur. Het  D-Café houden we ook deze keer in het ACEC gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn in de benedenzaal. Onze spreker van deze avond is Vera Bergkamp, lid van de Tweede Kamerfractie van D66.

Over Vera Bergkamp
Vera Bergkamp is sinds 2012 D66 Tweede Kamerlid. Vera heeft Zorg, Welzijn en Cultuur in haar portefeuille. Ongeveer een jaar geleden was Vera ook bij ons in het D-Café. Zij vertelde toen over haar eerste indrukken in de Tweede Kamer. En hoe is het nu, na een jaar Kamerlidmaatschap? Wat viel haar mee, wat viel haar tegen, wat heeft zij kunnen bereiken?

Zorg
Het hoofdthema van de avond is Zorg. Hoe kijkt zij aan tegen het regeringsbeleid op het gebied van zorg, wat zijn de ontwikkelingen, waar leidt dat toe, wat moet er anders, hoe moet dat bereikt worden? Wij hebben ook Apeldoornse instellingen die zich met zorg bezig houden uitgenodigd, zodat u met hen en met Vera in debat kunt gaan, vragen kunt stellen, en uw suggesties en ideeën meegeven.

Wie? D66 organiseert een D-café met Vera Bergkamp, voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg
Wat? Zorg
Waar? ACEC gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn
Wanneer? Maandag 28 oktober 2013

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?