D-café over jeugdzorg

23 september 2014 - 29 september 2014, om 20:00, ACEC

Door D66Apeldoorn

D66

D66 Apeldoorn organiseert op 23 september een D-café dat in het teken staat van de jeugdzorg in Apeldoorn. Per 1 januari 2015 worden gemeenten verantwoordelijk voor de jeugdzorg. Dit zal grote veranderingen teweeg brengen. Te gast is wethouder Paul Blokhuis van de Christen Unie die jeugdzorg in zijn portefeuille heeft.

Over Paul Blokhuis
Wethouder Blokhuis gaat uitleggen waar op dit moment Apeldoorn staat met de voorbereidingen voor de overgang in 2015. Ligt Apeldoorn op schema? Wat moet er nog allemaal gebeuren? Welke problemen moeten er nog worden opgelost? Wat gaat er veranderen voor de zorginstellingen en wat merken de inwoners van Apeldoorn van deze ontwikkeling?

Panel
Er is een panel dat bestaat uit Lucia van Milaan – lid van de Gelderse Statenfractie van D66, zij heeft o.a. Jeugdzorg in haar portefeuille – en Erwin Duits – directeur van de Hoenderloo Groep. Zij reageren op wethouder Blokhuis, élk vanuit hun eigen invalshoek. En uiteraard kunnen alle aanwezigen volop deelnemen door vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen. Bart Schudel, huisarts en D66-lid, zal het gesprek leiden.

Heeft u vragen over deze onderwerpen, zijn er problemen die u aan de orde wilt stellen in relatie met één van de onderwerpen of wilt u er “gewoon” alleen maar meer van weten dan bent u van harte welkom.

Wie, wat, waar?
Het D-café start op dinsdag 23 september om 20:00 in de benedenzaal van het ACEC gebouw (Roggestraat 44, Apeldoorn).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

D66

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?