D66-kandidaat Stientje van Veldhoven op campagne in Apeldoorn

1 maart 2017, van 11:30 tot 12:45, De St@art, Stichting Apenheul, J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn

Door Agenda

Op woensdag 1 maart brengt de bustour van D66 een bezoek aan de St@art, het duurzame congresgebouw van dierenpark Apenheul in Apeldoorn. Tijdens dit bezoek presenteert Kamerlid Stientje van Veldhoven, nummer 2 op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, een plan over duurzame woningisolatie. Bij het bezoek zijn naast Tweede Kamerlid Stientje van Veldhoven ook kandidaat-Kamerlid Rob Jetten, D66-Europarlementariër Gerben-Jan Gerbrandy, Eerste Kamerlid Petra Stienen en de Apeldoornse wethouder Mark Sandmann aanwezig.

Duurzaam bouwen

D66 bezoekt in Apeldoorn de St@art, een congrescentrum dat volledig duurzaam is opgezet. Zo is het gebouw C02-neutraal en is de vloerbedekking gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en autobanden. Ook zorgt St@art ervoor dat de autokilometers die de gasten maken worden gecompenseerd met suikerpalmprojecten in Indonesië. Van Veldhoven is enthousiast over het bezoek aan St@art. “De wereld verandert en daar ziet D66 kansen. Organisaties als de Apelheul laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaam bouwen. Door ons in Nederland te richten op dit soort kansen, gebruiken we duurzame, groene groei als de sleutel naar een welvarende toekomst.”

D66 Bustour

Van 24 februari tot en met de verkiezingsdag 15 maart maakt D66 een tour door heel Nederland. Met twee campagnebussen rijden we van Maastricht tot aan Groningen en van Twello tot Alkmaar. De bussen stoppen op meer dan honderd plaatsen voor flyeracties, werkbezoeken en andere campagneactiviteiten. Op woensdag 1 maart stopt de campagnebus in Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Programma

Datum: woensdag 1 maart

Tijd: 11.30 – 12.45

Locatie De St@art, Stichting Apenheul, J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?