Dag van de Dialoog in Assel

11 november 2015, om 15:00, Assel Don Bosco Centrum, Pomphulweg 106, Assel

Door Agenda

Assel Don Bosco Centrum, Pomphulweg 106, doet op 11 november a.s. mee aan de Dag van de Dialoog.

Het thema van dit jaar is: anders kijken, anders doen. Don Bosco is al heel lang binnen alle werken in Nederland (jongeren centra, zorg voor dak- en thuislozen, projecten ten behoeve van Derde Wereldlanden) actief voor jeugd en jongeren. Anders kijken, anders doen loopt als een rode draad door de werkwijze van Don Bosco.

Om 15.00 uur is iedereen welkom in Assel en gaat de middag van start met een korte introductie over Don Bosco Werken Nederland (DBWN), wat deze organisatie doet en hoe de medewerkers het thema in praktijk brengen.

Na deze inleiding start de dialoog. Het aantal gesprekstafels is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Vorig jaar waren er drie tafels, wat ook het streefaantal is voor dit jaar.

Om ongeveer 18.00 uur wordt de dialoogmiddag afgesloten met een heerlijk Somalisch buffet, waarna de deelnemers ’s avonds nog naar de slotbijeenkomst kunnen bij Phoenix op het Zwitsal terrein.

Deelname aan het Dag van de Dialoogprogramma in Assel is gratis. Voor opgave en nadere inlichtingen kan contact opgenomen worden met Lejo Webbers, tel.: 055-519 12 01

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?