Dag van de Fagot bij Markant

22 oktober 2016, om 10:00, Markant Apeldoorn, € 40,00

Door Agenda

Fagotnetwerk en Markant organiseren op 22 oktober vanaf 10.00 uur de ‘Dag van de Fagot’ bij Markant aan de Nieuwstraat. Een dag voor fagottisten van alle leeftijden en alle niveaus, met workshops, ensemblespel en masterclasses. De workshops en masterclasses worden gegeven door (voormalig) fagottisten uit o.a. het Radio Philharmonisch Orkest, Het Gelders Orkest en het Apollo ensemble. Om 16.30 uur wordt de dag afgesloten met een openbaar concert door de docenten van deze dag.

Dubbelriet blazers
Markant heeft dit seizoen haar lesaanbod uitgebreid met o.a. de dubbelrietblazer fagot. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de fagot is de ‘Dag van de Fagot’ daarom een mooi moment om langs te komen voor een gratis proefles, of om mee te kijken en luisteren tijdens een masterclass. Het concert waarmee de dag wordt afgesloten zal de fagot in zijn vele facetten laten horen: van barokmuziek op een barokfagot, via romantiek naar modern. Het concert wordt afgesloten met een fagotkwartet.

Aanmelden
Voor meer informatie en voor aanmelden gaan geïnteresseerden naar www.markantapeldoorn.nl of www.fagotnetwerk.org. Leden van het Fagotnetwerk betalen €20,-, niet-leden betalen €40,-. Betalen kan op de dag zelf.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?