Dagprogramma: Week van de Opvoeding

3 oktober 2012, om 09:00

Door Redactie

De (landelijke) Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Thema van de Week van de Opvoeding 2012 is ‘Luister ‘s naar me!’.

Iedereen kan meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren: ouders, kinderen of jongeren. Maar ook professionals of vrijwilligers die werkzaam zijn op scholen, in de kinderopvang, bij peuterspeelzalen, Centra voor Jeugd en Gezin, bibliotheken, sport-, cultuur- of welzijnsverenigingen, buurthuizen, speeltuinen, jeugdzorginstellingen, gemeenten, enzovoort.

Iedereen kan vervolgens meedoen aan de activiteiten zelf. In Apeldoorn worden er diverse activiteiten georganiseerd. Wij zetten ze voor u op een rij. Als u de link aanklikt, krijgt u meer informatie over de betreffende activiteit.

Geef eens een compliment!
3 oktober 2012, Apeldoorn
Spannend om elkaar een compliment te geven? Doen!

Leukste/liefste opa en/of oma verkiezing
3 oktober 2012, Apeldoorn

Een wedstrijd om je favoriete opa en/of oma in het zonnetje te zetten. Inzenden voor 26 september, prijsuitreiking 3 oktober tijdens opvoedmarkt.

Wie maakt de gezondste en lekkerste lunch
3 oktober 2012, Apeldoorn
Wat zit er in jouw broodtrommel? Woon je in Apeldoorn en heb jij echt een lekkere en gezonde boterham mee naar school? Laat het ons weten! Digitaal of breng even langs.

Gezellige opvoedmarkt in Apeldoorn
3 oktober 2012, Apeldoorn
Leuk om te knutselen, te dansen, op de foto te gaan, demonstraties te zien of ook nieuwsgierig naar hoe anderen alles combineren en dan nog tijd overhouden? Kom naar de opvoedmarkt!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?