Daisy Correia – Meu abraco

23 april 2014 - 24 maart 2014, om 20:00, theater Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus

Pop versus de fado.

Begonnen met pop- en rockmuziek, koos Daisy op haar achttiende voor de fado. Hoewel ze dacht alleen in de fado verder te gaan, bleek na een aantal jaar dat zij de pop- en rockmuziek toch niet volledig vaarwel kon zeggen. In de afgelopen jaren zijn ook andere culturen en achtergronden een rol gaan spelen in haar muzikale ontwikkeling. Meer en meer speelde ze met de gedachte de fado met verschillende muziekstijlen te combineren. De uitwerking van dit idee wordt door haar gepresenteerd in dit nieuwe theaterconcert ‘Meu abraço’.

In haar programma geeft Daisy uiting aan haar ‘nieuwe liefde’; de pop versus de fado. Ze brengt liedjes met prachtige teksten, die door diverse grote namen uit de Portugese fado-scene speciaal voor haar geschreven zijn. Naast het repertoire van haar nieuw te verschijnen album, zal zij in fado-stijl een aantal klassiekers uit de popmuziek vertolken, maar er zal ook meer eigen werk te horen zijn.

In de afgelopen seizoenen tourde Daisy al succesvol door het land met haar programma’s waaronder, ‘Minha viagem pelo fado’ en ‘Daisy Correia canta José Afonso’.

Woensdag 23 april
Aanvang: 20.00 uur
Hanoszaal
1e rang: € 18,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?