dat je denkt, ja, nu moeten ze zoenen…

19 april 2013, van 19:45 tot 23:55, ArtCafé SamSam

Door Agenda

Geraakt worden door een scène, door mooi, ontroerend, absurd, hilarisch, maar vooralgeïmproviseerd theater. Beleef hoe een suggestie uit het publiek tot zo’n scène leidt!En weet dan, dat het niet ingestudeerd is, maar echt ter plekke ontstaat.
Vrijdag 19 april om 20.00 uur kunt u live genieten van drama en een lach in misschien wel het leukstetheaterzaaltje van Apeldoorn: ArtCafé SamSam. Theatersportgroepen Aangeschoten Wild en AndereKoek uit Deventer bevolken de vloer, en strijden om uw gunst.
In theatersport improviseren teams met hints uit het publiek een kort optreden. Ieder keer is het uniekomdat de spelers niet weten wat het publiek ze meegeeft. Naast het lachen om elkaar, scènes die nietuit de verf komen of grappige voorvallen pink je ook wel eens een traantje weg. Omdat het ontroerendis, of juist omdat het mislukt. Alles samen is theatersport.

ArtCafé SamSam is te vinden in de Van Kinsbergenstraat op nummer 17. Vrijdag 19 april is de zaalopen vanaf 19:45 uur. De entree is 4 euro. Informatie over de theatersportgroepen is te vinden opwww.aangeschoten-wild.nl en www.anderekoek.com.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?