David GOGO en band

12 september 2012, om 21:00, Bluescafé

Door Redactie

www.davidgogo.com

DAVID GOGO en band stond al drie keer in het Bluescafe en komt niet voor niets terug vanavond. Het is in 1 woord fantastisch om mee te maken. Hieronder nog een keer de bio voor degenen die dat over het hoofd hebben gezien.

David Gogo is niet alleen een fantastische zanger, gitarist en performer, maar ook waarschijnlijk een van de meest aimabele mensen in de blues. Altijd vriendelijk, goedgeluimd en met oprechte interesse voor andere mensen en zijn fans.

Hoewel nog relatief jong in blues jaren, heeft David Gogo al veel bereikt in zijn carrière. Maar liefst twee keer werd hij gitarist van het jaar bij de Maple Blues Awards, heeft drie Juno nominaties op zijn naam staan, is muzikant van het jaar bij de Western Canadian Music Awards geworden en kreeg de Great Canadian Blues Award voor zijn geweldige bijdrage aan de bluesmuziek uit Canada.

David Gogo heeft inmiddels tien albums op zijn naam staan, maar hij is ook vele malen te horen op opnames van collega muzikanten.

David heeft in de loop der jaren een grote voorliefde voor Nederland ontwikkeld. Ooit werd er in een recensie gesproken over “Gitaarbeul” en die benaming is voor hem een eretitel geworden. Wanneer je de muziek van David Gogo opzet, laat deze je vanaf de eerste minuut niet meer los. De nummers van deze begaafde tekstschrijver zijn doorspekt van gepassioneerd gitaarspel en worden vertolkt met een warm, soulachtig stemgeluid. Luister zelf maar

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?