Dayna Kurtz

10 februari 2013 - 7 februari 2013, om 20:30, Gigant

Door Redactie

www,gigant.nl

Aanvang: 20:30
Deur open: 20:00

Prijs normaal: €15,00
Prijs leden: €14,00

Dayna Kurtz is een muzikale vrije geest. Ze weigert zich te laten vangen in één stijl of genre en daarmee bouwt ze een rijke discografie op van muziek die put uit de krachtige bronnen van Amerikaanse jazz, pop, blues, folk en country. De cinematografische schoonheid van haar songteksten wordt ondersteund door haar krachtige stem. Een rijke, onderscheidende stem met een enorme emotionele diepte.

Het is vooral die kwaliteit om emoties over te brengen op het publiek, die Dayna Kurtz een grote en vaste schare fans oplevert. Wereldwijd. Het waren diezelfde fans die met hun bijdrage zorgden dat Kurtz in 2010 simultaan twee albums uit kon brengen (American Standard en Secret Canon, Vol. 1), waarvoor ze haar inspiratie vond in Amerika’s rijke muziekgeschiedenis.

In de theaterzaal van Gigant zal ze in duo-bezetting optreden. Nadat Gigant deze winter al een soortgelijke muzikale ziel mocht verwelkomen in de gestalte van Gregory Page, kunnen we alle ware muziekliefhebbers alleen maar op het hart drukken om te zorgen bij dit concert te zijn. Gigant heeft met deze Dayna Kurtz wéér iets bijzonders in huis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?