De Apeldoornse Muziekquiz

24 november 2012 - 19 november 2012, om 19:30, Tent op het Raadhuisplein

Door Joke de Wolde

Apeldoornse Muziekquiz

Het is weer zover! Tijd voor de jaarlijkse “DE Apeldoornse Muziekquiz”

24 november aanstaande om 19.30 sharp vangen we aan met weer een avond vol leuke muziek en gezelligheid in de tent van de IJsbaan op het Raadhuisplein!

Tot nu toe hebben zich al 25(!) teams aangemeld, dat is geweldig!

WE GAAN TOT DE 30 TEAMS anders wordt het niet meer te behappen. SCHIJF JE DUS SNEL IN MET JE TEAM ALS JE DAT NOG NIET HEBT GEDAAN.

NB EXTRA EXTRA READ ALL ABOUT IT: De gezamelijke horecagelegenheden aan het Raadhuisplein zorgen ervoor dat je in de tent vooraf gezellig kunt genieten van een INDISCH BUFFET voor slechts 9,95 per persoon! Voor dit buffet kun je je opgeven via info@deapeldoornsemuziekquiz.nl
Gezellig, lekker en leuk met live muziek! Niet vergeten dus!

En deze keer hebben we wat nieuwe leuke dingetjes:

 • De Quiz is niet in Cafe de Paris zoals afgelopen jaren, maar in de tent op het Raadhuisplein!
  In deze tent komt in de week erna de IJsbaan te liggen, maar is de week daarvoor al volop in gebruik voor bijvoorbeeld op vrijdagavond ‘Marche Culinair”, en op zaterdag dus voor De Apeldoornse Muziekquiz!NB ER LIGT TEN TIJDE VAN DE MUZIEKQUIZ NOG GEEN IJS IN DE TENT! DUS WEES NIET BANG VOOR KOUDE VOETJES EN SCHRIJF JE GEWOON IN! Het ijs wordt er pas na het weekend ingelegd en de tent is daarnaast ook nog eens lekker verwarmd!
 • Artiesten!! Voor, na en tijdens de quiz zal de avond opgeleukt worden met diverse artiesten: Deze artiesten zullen zowel hun medewerking verlenen bij verschillende onderdelen van de quiz als diverse optredens verzorgen.
  Wie dan wel? Nou deze!

  Rattle & Frost: Al 35 jaar een fantastisch duo: Zij zullen tijdens de quiz een ronde doen en na afloop een lekker feestje bouwen! Van Simon & Garfunkel tot Crosby, Stills, Nash & Young, gegarandeerd dat je niet stil kunt blijven staan als je deze twee toppers hoort!

   

  • Tom van Zevenbergen (tegenwoordig iets ouder als op de foto :): Tijdens het buffet vanaf 18:00 uur zal Tom jullie in de juiste sfeer weten te brengen voor de quiz! Tijdens de quiz zal Tom ons helpen bij een verrassingsronde. Een feest is geen Feest als Tom niet is geweest!
  • Videobeelden op scherm: Dus naast de bekende vragen en muziekintro’s gaan we nu ook gebruik maken van een groot Video Scherm waarop bijvoorbeeld clips en live optredens zijn te zien, of LP hoezen of….

  Je kunt je vanaf nu inschrijven. Teams mogen maximaal uit ZES personen bestaan!

  We beginnen om 19:30! Dus weest op tijd!

   

  INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK!

  NB De laatste updates en nieuwtjes lees je vaak het eerst op onze FACEBOOK PAGINA!

   

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?