De Asselse2mijl weer in aantocht

5 oktober 2012, van 19:00 tot 22:00, Asselsestraat

Door Redactie

De hardloopwedstrijd over 2 mijl (+/- 3,2 kilometer) – in het donker – waarmee de Asselsestraat feestelijk werd geopend in 2009. Vrijdag 5 oktober wordt alweer de vierde editie van het hardloopfestijn “Asselse2mijl” gehouden. De vorige edities waren zo succesvol, dat het organisatiecomité heeft gemeend hieraan een vervolg te geven.

Bewoners en ondernemers aan de Asselsestraat zijn er weer klaar voor: editie 2012 van de Asselse2mijl is gepland op vrijdag 5 oktober. Nieuws over het programma vind je op www.asselse2mijl.nl. De organisatie van 2012 ligt in handen van bevlogen ondernemers van de Asselsestraat en atletiekvereniging AV ’34.

Wanneer het eerste startschot om 19.00 uur wordt gelost, zijn de ondernemers uit de straat volop in actie. Zij zorgen voor een braderie-achtige omgeving ter hoogte van de Asselsestraat/Henri Dunantlaan, waarbij er genoeg vertier voor de kinderen is.

Bedrijvenloop editie 2012

Succesvol is dit jaar de bedrijvenloop. Er zijn nu al 10 bedrijven die zich hebben aangemeld. Wilt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen, dan zijn dit de ingrediënten: minimaal 2 vrouwelijke en 2 mannelijke hardlopers die met zijn vieren een beste tijd gaan neerzetten en waarvoor een 1e, 2e en 3e prijs beschikbaar is.

Route

In 2009 werd voor het eerst de Asselse2Mijl gelopen. De loop maakte deel uit van de officiële opening van de Asselsestraat na de herinrichting. Reden voor de organisatie om de heen-en-weer-wedstrijd precies over twee Engelse mijl te laten lopen: de Asselse 2 Mijl. De start/finish en entertainment is op één plek centraal, namelijk Asselsestraat/Henri Dunantlaan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?