De bekende Jan Riesewijk komt naar Orpheus Apeldoorn

10 maart 2017, van 20:00 tot 22:25, Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Door Agenda

Hoe belangrijk de streektaal ook voor de inwoners van de regio in- en rond Apeldoorn is bewijst nog weer eens de programmering van Theater Orpheus in Apeldoorn. Ook dit theaterseizoen heeft de directie naast de vele landelijke voorstellingen plaats gemaakt voor een voorstelling in de streektaal. Theaterprogrammeur Marijt Helmink heeft voor vrijdagavond 10 maart een topper binnen kunnen halen te weten Jan Riesewijk & Co.

Een avond onbekommerd lachen met streekhumor. Jan Riesewijk laat zich daarbij vergezellen door zijn collega cabaretiers w.o. het bekende duo Joost & Martijn, “wereldberoemd” in de Achterhoek. Jan Riesewijk, schitterde enkele jaren geleden als de veelzijdige acteur “Mans” samen met zijn soapbroer Gait (Herman Finkers) in de KRO streeksoap “Van Jonge Leu en Oale Groond”. Ook RTV Gelderland zond de hele serie uit. Jan Riesewijk & Co staat dit seizoen in 17 theaters in Gelderland en Overijssel.

Scènes die stuk voor stuk op uw lachspieren werken
Als “Schoolmeester van de lach” stapt u met Jan Riesewijk in de carrousel van veelzijdige humor. Zo neemt Mathilde u o.a. mee in de rol van gastvrouw tijdens de BBQ met vrienden. Paul zal op hilarische wijze de rol van de Edelachtbare Rechter vertolken en Joost en Martijn kruipen in de huid van twee pubers en laten u genieten van hun belevenissen op de lagere school. Scènes die stuk voor stuk op uw lachspieren werken. Als Riesewijk zich zelf ook nog eens in een verrassende creatie steekt is een avond vol humor compleet, kortom 100% Streekhumor met Riesewijk & Co.

Meer weten bezoek dan de website: riesewijkenco.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?