De Borrelnood goes rally

16 augustus 2013, van 17:00 tot 19:00

Door Redactie

de Borrelnood

Vrijdag 16 augustus a.s. is de eerste Borrelnoodrally. Aanvang en vertrek om ca. 17.00 uur vanaf Café de Oude Haven. De finish is daar ook.

Deze eerste Borrelnoodrally wordt een echte “kaartleesrally” van ongeveer 2 uurtjes rijden. Eenvoudig van opzet, maar wel volgens de principes van officiële rally’s als bijvoorbeeld de Tulpenrally.

Voor Borrelnoodrijders zijn de opdrachten eenvoudig gehouden, de kaartleessystemen zijn ook voor beginners prima te doen. Met een simpel en kort reglementje weet je precies wat je te doen staat, en als het allemaal lukt zoals het zou moeten…… nou…. dan ben je de winnaar! Alle auto’s mogen mee doen, maar de organisatie heeft een voorkeur voor klassieke en/of bijzondere auto’s, want dat is leuk voor het publiek dat natúúrlijk komt kijken bij de start en de finish.

Naast prachtige, oerlelijke bekers voor de top-3, zijn er ook prijzen voor de beste klassieker-equipe en is er (als er voldoende publiek is geweest) een publieksprijs voor de fraaiste auto.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts 15,= per equipe. Voor dit geld krijg je bij terugkomst een rallyschild ter herinnering, een schaalliniaaltje (handig bij het kaartlezen) en als je wint een fraaie prijs. Meer info?  gerhard@fokken.com

Voor de deelnemers en de “ik-doe-misschien-mee-gasten” is er donderdag 8 augustus een informatie-avond om voorafgaand aan de rally uitleg te geven over de routesystemen die op 16 augustus gebruikt gaan worden. Door middel van een presentatie door één van de uitzetters van de route, worden nuttige tips gegeven. Dit gebeurt in het gezellige Café De Oude Haven. De borrel is voor eigen rekening, de borrelhapjes worden aangeboden door René Prelle, de uitbater van het café. Iedereen is welkom, dus ook  niet-deelnemers. Voor de twijfelaars is er na de presentatie uiteraard gelegenheid om zich alsnog in te schrijven.

—-

De Borrelnood’ is een initiatief van én door Apeldoornse creatieven zonder een commercieel karakter! Iedereen die werkzaam is in de creatieve branche of ‘iets’ heeft met deze beroepsgroep is van harte welkom! Elke derde vrijdag van de maand ontmoeten de vrienden van ‘De Borrelnood’ elkaar vanaf 17:00 Hier kun je kennis en ideeën uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten en prettige gesprekken voeren. Het lijkt misschien op een netwerkbijeenkomst maar dat is het niet!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?