De Fijne Airmighty Picnic 2012

15 september 2012, om 10:00, Zwembad Boschbad

Door maxnl

Van zaterdag 15 t/m zondag 16 september is het weer tijd voor deFijne ‘AirMighty Summer Picnic’! Het meest ontspannen luchtgekoelde Volkswagen evenement van Nederland georganiseerd door: Eetcafé Fijn en AirMighty Megascene!

Na het grote succes van vorig jaar en op veel verzoek hebben we dan nu echt toestemming gekregen om er een weekend van te maken. Dit zal allemaal wederom plaats gaan vinden op t heerlijke grasveld / terrein van het openlucht(zwem)bad ‘Boschbad’ in Apeldoorn!

2012 zal dus nog mooier, beter en vooral langer zijn! Twee volle dagen met je aircooled VW, zon, zwemmen, picknicken, (live) muziek, (kinder)activiteiten met familie en vrienden!

Meer informatie, het regelement, toegangsprijzen, tijden etc zullen hier zsm allemaal uitgebreid worden weergegeven!
Maar noteer dit weekend vast in je agenda: 15 en 16 september 2012

Blijf ook up-to-date en volg ons via Facebook

Een gezellige dag uit met de familie en vrienden, neem uw picknickkleed mee aangezien we meer dan genoeg ruimte tot onze beschikking hebben om even lekker te genieten van deze dag vol entertainment!

Activiteiten:
Zwembad, (live)muziek, diversen kraampjes en we zullen nog veel meer vermaak voor dit weekend gaan organiseren! Voor zwemmen, zonnen, sporten en spelen krijgt u royaal de ruimte in het grootste openluchtzwembad van Nederland. Naast een enorm recreatiebad met een spetterende waterspeeltuin is het heerlijk zwemmen in een wedstrijdbad van 50 meter. Voor de kleine badgasten is de waterpret groot in het overzichtelijke en door een speelstrand omringd peuterbad. Tevens kun je er tafeltennissen, beachvolley- en basketballen, en is er een mega springkussen voor de kinderen. …da’s toch ‘Fijn’!


Entree kosten (dit is inclusief de entree van het zwembad!):
– Losse tickets voor één dags bezoekers (12+) zonder auto: € 5,-
– Losse tickets voor weekend bezoekers (12+) zonder auto: € 7,50
– Één persoon met luchtgekoelde VW voor één dag: €10,-
– Twee personen met één luchtgekoelde VW voor één dag: €15,-
– Één of Twee personen met één luchtgekoelde VW voor een heel weekend: €25,-
– Kinderen t/m 12 jaar gratis!!

Sanitair:
Gratis gebruik van “vaste” toiletten en douches – dus géén Dixies!


Kamperen:
Wanneer u een weekend ticket heeft mag er van zaterdag op zondag nacht op het terrein gekampeerd worden! ‘s Avonds en ‘s nachts is het ten strengste verboden van het zwembad gebruik te maken! Security en EHBO-personeel zullen het gehe weekend aanwezig zijn om orde t ehouden en hulp aan te bieden. Sanitair zal gedurende de avond / nacht beschikbaar zijn, in de avond mag er geBBQt worden maar vanaf 24.00 uur moet het stil zijn.


Locatie:
Openluchtbad ‘Boschbad’ in Apeldoorn – www.kristalbad.nl
Adres: Boschbad, Felualaan 29, 7313 GM Apeldoorn

Contact:
– info@eetcafefijn.nl
– info@airmighty.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?