De House Fabriek

14 juni 2013 - 15 juni 2013, van 21:00 tot 03:00, Gigant

Door Agenda

http://www.gigant.nl/programma/de-house-fabriek/1649/

De eerste officiële party van De House Fabriek is een feit. Op 14 en 15 juni zal het feest losbarsten met lokale DJ’s als Stino (o.a. Slam FM & Summerloverz Festival), Sander (Cafe de Zaak), Aaron (winnaar van De House Fabriek DJ Contest) en Robbin B ( o.a. Urban Dirty). Samen met internationale artiesten als Vato Gonzalez & MC Tjen (14 juni), Yellow Claw (15 juni) en een dikke show beloofd dit een mooie aftrap van De House Fabriek te worden! Be there en bestel je tickets op tijd!
Vato Gonzalez Björn Franken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- en Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden ‘volledig de pan uit rockt’.
Yellow Claw De DJ act is de creatieve speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier en Mc Bizzey. Met veel energie brengen ze naast house, electro en R&B ook dubstep en breaks ten gehore.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?