De introductiecursus ‘Zelfstandig werken in CODA FabLab

1 september 2016 - 8 september 2016, van 13:00 tot 17:00, CODA FabLab in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 Apeldoorn, Vanaf 50,- Leden

Door Agenda

Locatie: CODA FabLab in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 Apeldoorn

De zomervakantie zit er bijna op en daarom beginnen we in september weer met de cursus ‘Zelfstandig werken in CODA FabLab’. Tijdens deze korte cursus (twee avonden) leren de deelnemers zelfstandig werken met de apparatuur die in CODA FabLab staat zoals de 3D printer, lasersnijder en 3D scanner. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl.

Deelnemers leren tijdens deze cursus zelfstandig werken met de 3D printer, lasersnijder, snijplotter, sublimatie printer, hitte transferpers en 3D scanner die in CODA FabLab staan. Aan het eind van de cursus wordt een certificaat uitgereikt waarmee je naar de ‘Open inloopmiddag’ in CODA FabLab kunt die iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur plaatsheeft. Tijdens deze middagen kan iedereen die in het bezit is van het certificaat zelfstandig met de aanwezige apparatuur aan de slag.

Cursusinformatie
De cursus bestaat uit twee avonden (eerste en tweede donderdag van de maand) en start de eerste donderdag van de maand. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl waarbij een maximum geldt van acht personen per cursus.

Kosten
Zowel leden als niet-leden van CODA kunnen zich aanmelden voor de cursus. Voor leden bedragen de kosten € 50,- (14-18 jaar) of € 75,- (18 jaar en ouder); niet-leden betalen respectievelijk € 75,- of € 125,-.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie over deze cursus of CODA FabLab kunt u contact opnemen met Margot Appelman, docent CODA FabLab (m.appelman@coda-apeldoorn.nl).

CODA FabLab is dé ideale leeromgeving waar creativiteit en techniek samenkomen. In deze moderne werkplaats kun je met behulp van de nieuwste technieken jouw ideeën uitwerken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?