De ‘L’ in de maand bij 100 Talentvolle Vrouwen

9 mei 2016, om 19:15

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

‘100 Talentvolle Vrouwen’ heeft weer een nieuwsgierigmakend programma samengesteld voor de workshopavond op maandag 9 mei. De gratis workshops zijn bedoeld voor vrouwen die zoeken naar (ander) werk of die zich willen bezinnen op hun toekomstige loopbaan. Toevallig of niet, de titels van de workshops beginnen allemaal met een L: Leiderskunst, LinkedIn Café en Loopbaanprofiel.
De avond vindt plaats in de Foenix Kringloopwinkel aan de Aruba 6, 7332 BK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je al welkom. Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl.

Ambitie en drijfveren
In de workshop ‘Leiderskunst’ doen we een verkenning op dit thema rond leiding ontvangen, leiding nemen en leiding geven. Ook staan we stil bij ieders ambitie; het punt op de horizon. En het geeft niet als je dat (nog) niet helder hebt.
Bij het LinkedIn Café wisselen we kennis uit en leren we van elkaar. Als je actief bent bij het zoeken naar (ander) werk is het gebruik van LinkedIn immers een must. Maar hoe leg je contacten? Hoe speur je naar interessante organisaties en vacatures? Met je eigen laptop of tablet kunt je tijdens de workshop direct aan de slag om je LinkedIn-profiel te verbeteren.
Bij de workshop ‘Loopbaanprofiel’ gaat het om vragen als: Waar ben ik goed in? Welke baan past nu eigenlijk echt bij mij? Wat zijn mijn drijfveren? De bijeenkomst trekt je uit je bekende omgeving om een doorbraak in je denkpatroon op gang te brengen. We gebruiken hiervoor ‘de niveaus van verandering’ van Bateson.

Training ‘Jumpstarter’ op vrijdagmorgen 20 mei
Later in mei kunnen vrouwen (alweer kosteloos) deelnemen aan de training over de Jump Movement-methode. Deze methode helpt om met aandacht gesprekken met elkaar te voeren. Speciaal voor 100 Talentvolle Vrouwen geeft Ineke Hurkmans, de vrouw die Jump Movement in Nederland op de kaart zette, op vrijdagmorgen 20 mei (van 9.00 tot 12.30 uur) deze training. Doel van de training is om vaardig te worden in het begeleiden van een Jump Movement-gesprek; inspiratie en motivatie om het ook écht te doen. De achtergrond van de methode komt aan bod en we gaan een Jumpervaring hebben. Aanmelden kan via www.100talentvollevrouwen.nl. Het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol.

Meer informatie: zie de website en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

100 Talentvolle Vrouwen (foto: Frederique Molenaar)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?