De laatste Antiek & Curiosamarkt van 2013

8 augustus 2013, van 09:00 tot 17:00, Marktplein Apeldorn

Door Redactie

De Antiek & Curiosamarkten Apeldoorn zijn een begrip, niet alleen in Apeldoorn maar ook in geheel Nederland! En op donderdag 8 augustus vindt alweer de laatste markt van dit jaar plaats.

Met bijna 200 kramen biedt ook deze laatste markt van 2013 een ruime keuze aan hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen. De bezoeker kan weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubi­lair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Ook zijn er enkele standhouders met vintage-artikelen.

Het aanbod is dus groot. De kramen worden bezet door bedrijven die handelen in antiek, door deelnemers die het verzamelen van antiek als hobby hebben en door deelnemers die de zolder van hun voorouders aan het opruimen zijn geweest. Deze deelnemers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, bijvoorbeeld heerlijke poffertjes van het Oudhollandse poffertjeskraam Van der Schoot uit Vaassen/Epe.

De Antiek- en Curiosamarkten wordt gehouden van 09.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?