De Lichte Dichter komt naar Apeldoorn

6 oktober 2013, van 16:00 tot 17:45, De Wilde Pieters

Door bazbo

Officiële persfoto

Jesse van den Elsen is de Lichte Dichter. Hij komt op zondagmiddag 6 oktober naar De Wilde Pieters in Apeldoorn voor een intieme theatervoorstelling met muziek en tekst.
Van den Elzen neemt zijn vijfkoppige band mee, waarin vooral zangeres Jozan van Balkom opvalt. Zij weet met haar prachtige stem de gevoelige snaar te raken.

Het repertoire is melodieus en overwegend akoestisch; de songs hebben een sterk romantische invloed. In de warmbloedige teksten horen we thema’s als vrijheid, individualisme en vluchten uit de werkelijkheid. Ook zijn er verwijzingen naar de natuur en ontwikkelingen in de samenleving.
Tussen de nummers door draagt Jesse enkele van zijn puntige, vaak humoristische gedichten voor.

Van de Lichte Dichter verschenen reeds twee albums: Kruisvaarder (2008) en Waterloper (2011). De band heeft met haar ontroerende thema’s al vele harten weten te raken. Liedjes als Versta je mij, Door de straten en Lente zijn hier goede voorbeelden van.
Wil je een voorproefje beluisteren?  Voor een sfeerimpressie en achtergrond ga je naar de webstek van de band.

Nieuwsgierig en kaarten bestellen?
Voor dit concert zullen we kaarten van te voren moeten reserveren. Ze kosten tien euro en je bestelt ze door te mailen naar info@lichtedichter.nl  of te bellen met 0 614 439 900.
De zaal van De Wilde Pieters gaat open om 15.00 uur en het concert start om 16.00 uur.

Speciaal arrangement
Muziekgasten kunnen aansluitend smakelijk nagenieten van een speciaal voor deze gelegenheid geserveerd keuzemenu van drie gangen. Dit kost € 25,00 en reserveren hiervoor kan via info@dewildepieters.nl of 0 55/5 219 771


(Met dank aan Mirka Ridder.)

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?