De Maten in Geuren en Kleuren 2015

8 maart 2015, om 13:30, De Drie Ranken, Eglantierlaan 202 te Apeldoorn

Door Agenda

http://www.stichtingontmoetingdematen.nl/

Zondag 8 maart 2015, vanaf 13.30 uur, organiseert Stichting Ontmoeting de Maten (SOM), in De Drie Ranken, Eglantierlaan 202 te Apeldoorn, voor de tiende keer de activiteit “De Maten in Geuren en Kleuren”.

De Maten in Geuren en Kleuren is een jaarlijkse culturele ontmoeting die al negen maal met succes is georganiseerd. De laatste editie, op 2 maart 2014, werd door ruim 500 mensen bezocht.

Bij de Maten in Geuren en Kleuren staat het presenteren van aspecten van diverse culturen centraal. Bezoekers en deelnemers krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten, kennis te maken en ervaring op te doen met aspecten van diverse culturen die er in de Apeldoornse samenleving zijn. De organisatie wil hiermee een bijdrage leveren aan het bevorderen van onderling begrip en respect voor elkaar ten dienste van de leefbaarheid in de wijk De Maten.

Dit jaar staat de Afghaanse cultuur centraal in het programma. Dit komt tot uiting in o.a. een workshop over de Afghaanse cultuur, het optreden van de Afghaanse dansgroep Milli Attan Group en het afsluitende optreden door een Afghaanse muziekgroep met zanger Dawood.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u surfen naar: www.stichtingontmoetingdematen.nl of mailen naar info@stichtingontmoetingdematen.nl of bellen (06 – 15149269)

Aan deze activiteit werken de kerkelijke gemeenschap de Drie Ranken, Stichting Samenspraak Apeldoorn, Mudanthe en Theater Zonder Grens en vertegenwoordigers van een veertiental culturen actief mee.

De Maten in geuren en Kleuren is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn en de woningcorporaties: De Woonmensen, De Goede Woning en Ons Huis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?