De Nacht van de Creatieve Kracht

24 mei 2014 - 25 mei 2014, van 18:00 tot 00:00, Markant

Door Redactie

Willem Paul Koenen

“Heel Nederland de kans geven om te zien en te ervaren wat kunstbeoefening met je doet”. Dat is het doel van ‘De Nacht van de Creatieve Kracht’. Op zaterdag 24 mei organiseren verschillende instellingen en organisaties voorstellingen, workshops, optredens en open podia door heel Nederland.

Markant

Markant, centrum voor Kunsteducatie in Apeldoorn zal ook deelnemen aan de Nacht van de Creatieve Kracht. Tussen 18.00 en 21.00 uur maakt graffitikunstenaar Willem Paul Koenen een kunstwerk tussen de vlaggenmasten van Markant. Wanneer de avond valt zal Markant volledig in de spotlights komen te staan door een lichtshow aan de voorzijde van het gebouw. 

Nederland ontdekt zichzelf

Nederland Ontdekt Zichzelf is het platform voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van kunsteducatie en kunstbeoefening in Nederland. Het ontwikkelen van ‘creatieve kracht’ is een belangrijke pijler in het bestaan van iedere Nederlander. Om dat aan heel Nederland te laten zien, bundelen partijen uit de amateurkunst, kunstbeoefening en kunsteducatie hun krachten in dit platform. Dat doen ze door landelijke activiteiten te organiseren. De Nacht van de Creatieve Kracht is de eerste activiteit van Nederland Ontdekt Zichzelf. Locaties en activiteiten kun je vinden op de website van Nederland Ontdekt Zichzelf.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?