De nostalgie met de Forest Jazz Band wordt voortgezet

5 februari 2017, om 15:00, Restaurant De Harmonie, Harderwijkerweg 35, Laag Soeren

Door Agenda

Het experiment van de Forest Jazz Band op 27 november 2016 in Laag Soeren om te onderzoeken of de revival van de classic jazz in New Orleans ook al merkbaar was in Laag Soeren, is volledig geslaagd. Het was er bomvol en de bezoekers gaven te kennen,dat het huisorkest, de Forest Jazz Band deze jazzcafe’s moest voort zetten.

En dat gaat in samenwerking met de directie van Restaurant De Harmonie dan ook gebeuren. De Forest Jazz Band speelt in de stijl van de Eddie Condonformaties,die vlak na de oorlog in Amerika furore maakten en waarbij het element swing sterk op de voorgrond treedt. De bezetting van de band;

Louis Bink,trompet,vocals,trombone, Peter Swart,clarinet,saxTon Bos,trompet,schuiftrombone,marching trombone,leider Harald Haverkorn,piano Richard Hanson,gitaar,banjo,bas Ludo Deckers,bas Stef Geurts,drums (hij vervangt Peter den Boer deze middag)

Nu de grammofoonplaat weer terug is van weg geweest, heeft de band Coen Gerritse uitgenodigd. Hij heeft een gigantische prive collectie jazzplaten. Een deel daarvan neemt hij mee en dan kunt u er in grasduinen en van hem als u wilt uw favoriete plaat van hem kopen.

Dus komt allen op:

zondagmiddag 5 februari naar Restaurant De Harmonie Harderwijkerweg 35 6957 AB Laag Soeren

Aanvang 15.00 uur

Vrij entree!!!

Met swingende groet,

Forest Jazz Band

Ton Bos

www.theforestjazzband.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?