De slaapfabriek runs 4 KIKA

22 juni 2014, Teuge

Door Redactie

De Slaapfabriek

Ontbijthotel De Slaapfabriek in Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer) bestaat in juni 5 jaar. Tijd voor een feestje! In het kader hiervan organiseren de eigenaren, Arvid en Marjo Prigge, een verwenweekend (4-5-6 juli) voor kinderen die ernstig ziek zijn. Voorafgaand aan dit weekend organiseert De Slaapfabriek diverse activiteiten, zoals een kookworkshop en een lege flessenactie in samenwerking met Basisschool de Zaaier in Teuge. Op deze manier wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA. 22 juni organiseert De Slaapfabriek een sponsor- & prestatieloop in Teuge.

Hardlopen voor KIKA

In samenwerking met AV’34, Algemeen Belang Teuge, Basisschool De Zaaier & Sportclub Teuge, KIKA en een stel vrienden, wordt een KIKA RUN georganiseerd. Deze sponsorloop, waarvan de opbrengst 100% zal gaan naar KIKA, zal gehouden worden op zondag 22 juni. Op die dag zijn er 4 afstanden te lopen: 500 m, 1 km, 5 km en 10 km. Het is de bedoeling dat alle lopers zich laten sponsoren. Het is ook mogelijk om gewoon mee te lopen en ter plaatse zelf een bedrag dat u kunt missen te doneren. Tevens zullen er die dag allerlei kraampjes met versnaperingen staan, waarvan ook een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan KIKA.

Speciaal voor deze actie zal een vrijwilliger van KIKA op de basisscholen in Teuge en de Vecht in de klassen komen vertellen over KIKA. Na afloop krijgen de kinderen een sponsorformulier uitgereikt en we hopen veel kinderen 22 juni in actie te zien. Alle informatie over de KIKA RUN en de sponsoractie is te vinden op: www.deslaapfabriek.nl.
We hopen op een sportieve, gezellige dag!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?