De Stolp 40 jaar

22 september 2017, van 14:00 tot 17:00, De Stolp Violierenplein

Door Agenda

Het is het feest in wijkcentrum De Stolp aan het Violierenplein 101. Het wijkcentrum bestaat 40 jaar, tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten voor zowel jong als oud.

Activiteiten
Iedereen kan gratis meedoen met de activiteiten van verschillende verenigingen, er is een tentoonstelling met 23 luchtfoto’s van de wijk De Maten gemaakt door Hans Snelleman. Voor de kinderen is er een Meet & Greet met Binky, een springkussen, knutselactiviteiten bij CODA en de kinderen kunnen zich in De Stolp laten schminken door kinderdagverblijf Dikke Maatjes.

Tevens is het mogelijk om op deze middag voor een gereduceerd tarief Glowgolf te spelen!

Kleurwedstrijd
Je kan meedoen met een kleurwedstrijd, door vooraf je kleurplaat op te halen bij wijkcentrum De Stolp of door deze te downloaden via de link www.accres.nl/kleurplaat Lever de kleurplaat voor vrijdag 22 september in bij De Stolp en maak kans op mooie prijzen zoals kaartjes Glowgolf, Aquacentrum Malkander of kaartjes voor Kinderparadijs Malkenschoten.

Voor vragen of meer info neem contact op met de beheerders van wijkcentrum De Stolp, telefoon 055 541 44 42 of e-mail destolp@accres.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?