De Theaterloods presenteert: Inspiratiebijeenkomst ‘Leiderschap’ met muziektheatervoorstelling ‘De Mythe’

25 juni 2013, om 18:00, De Theaterloods, Radioweg1, Radio Kootwijk

Door Agenda

 
De Theaterloods organiseert op 25 juni 2013 de inspiratiebijeenkomst ‘Leiderschap’ met muziektheatervoorstelling ‘De Mythe’ van Theatergroep Plezant in de Theaterloods in Radio Kootwijk. Een unieke kans om in Radio Kootwijk je leiderschap onder de loep te nemen en eerlijk naar jezelf, de organisatie en de heersende werkcultuur te kijken. Voor iedereen die leiding geeft en zich wil laten inspireren. Die soms geleefd wordt door de waan van de dag en er naar streeft om het onderste uit de kan te halen, bij zichzelf en zijn/haar team. Met na de voorstelling dialoogsessies onder begeleiding van organisatiecoaches.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Is deze inspiratiebijeenkomst uitverkocht, reserveer dan vast kaartjes voor eenzelfde bijeenkomst op 24 september.
   Over muziektheatervoorstelling ‘De Mythe’ Hoofdpersoon Niels is leidinggevende en leest een boek over de effectiviteit van leiderschap, geïnspireerd door het werk van Coleman (nieuwe leiderschap) en Arbinger (leiderschap en zelfbedrog). Tegelijk volg je Niels in zijn dagelijks werk met de mensen waar hij mee te maken heeft. Dagen van wel willen maar niet kunnen, van wel weten maar niet doen. Daarnaast volg je de uitwerking van zijn werkleven op zijn gemoedstoestand thuis. Het boek komt tot leven en confronteert Niels met zijn intenties en handelen. Uiteindelijk besluit Niels te breken met de gevestigde werkcultuur binnen zijn organisatie. Dit wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen…
Een theatervoorstelling van 65 minuten door drie acteurs en drie muzikanten.
Dialoogsessie Na de voorstelling is er gelegenheid om (facultatief) deel te nemen aan een dialoogsessie onder leiding van een organisatiecoach. Waarbij dieper ingegaan wordt op de impact van de voorstelling en de situatie binnen zijn of haar organisatie.
Meer info/reserveren: www.plezant.nl Toegang: €115 (excl. btw) Aanvang: 18.00 uur met lichte maaltijd Locatie: De Theaterloods, Radioweg 1 Radio Kootwijk, op het terrein van het voormalig zendstation Radio Kootwijk. Organisatie: Theatergroep Plezant – www.plezant.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?