De vernieuwde Zwaluwhoeve

18 juni 2015 - 5 juli 2015

Door Redactie

Geef jouw oude hardloopschoenen een tweede leven. Ruil ze in bij de vernieuwde Zwaluwhoeve en steun hiermee het initiatief van Run2Day: Right To Play, dat kinderen in ontwikkelingslanden laat sporten en spelen.

Hoe werkt Shoe2Care?

Neem van 18 juni t/m 5 juli je oude schoenen mee naar de vernieuwde Zwaluwhoeve. Jij ontvangt een gratis Fish Foot Spa behandeling tijdens je Dagje Wellness en een Run2Day kortingsbon t.w.v. €20,- tot €40,- voor een nieuw paar hardloopschoenen. De ingeleverde oude schoenen worden gesorteerd door Sympany. De nog bruikbare oude schoenen worden  verdeeld onder mensen in ontwikkelingslanden die zich normaliter geen schoenen kunnen veroorloven. De onbruikbare schoenen worden gedemonteerd; de verschillende materialen worden gescheiden en zoveel mogelijk gerecycled. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Right To Play.

Right To Play

Top-snowboardster en Olympisch gouden medaille-winnares Nicolien Sauerbreij is ambassadrice van Right To Play. Nicolien is erg enthousiast over de Shoe2Care actie. Zij  heeft, tijdens haar bezoek met Right To Play aan de Palestijnse gebieden, met eigen ogen kunnen zien wat het belang is van sport en spel voor kinderen;

“Ook al spreek je elkaars taal niet, sport verbroedert. Je wilt winnen, moedigt elkaar aan en uiteindelijk begrijp je elkaar volledig. Right To Play zet wereldwijd de universele waarden van sport en spel in voor de ontwikkeling van kinderen. Tijdens mijn bezoek aan de Palestijnse gebieden zag ik met eigen ogen hoe effectief en nodig dit is.”

Met Shoe2Care sla je vier vliegen in één klap; je ontvangt een gratis Fish Foot Spa behandeling bij de Zwaluwhoeve, een mooie korting op je nieuwe hardloopschoenen bij Run2Day, draagt bij aan de reductie van de afvalstroom, helpt mensen in ontwikkelingslanden aan schoeisel en steunt het goede doel Right To Play!

 *€20 korting op alle modellen hardloopschoenen, tot €40 korting op speciaal geselecteerde modellen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?