Effe Belle speelt De Vloer Op

10 oktober 2014, om 20:30, ArtCafe Sam Sam

Door Agenda

Effe Belle

Eén regisseur, vier acteurs en een leeg podium. De acteurs weten nog niet welke opdracht ze krijgen en welke scene ze gaan spelen. Het is de regisseur die ze in een aantal zinnen instructies geeft over de scene en de acteurs stappen direct op het podium en spelen, volledig geïmproviseerd, beste wat op dat moment in hun opkomt…… Dat is ‘De Vloer op’.

Op vrijdag 10 oktober start improvisatievereniging Effe Belle het seizoen met een voorstelling “De vloer op”. De spelers van Effe Belle zullen in wisselende formatie dilemma’s of reële thema’s uitspelen. De spelers mogen zelf wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer is het zeer treffende of emotioneel.

Het nieuwe seizoen van Effe Belle is weer een zoektocht in de wereld van improvisatie. Waar de vereniging zich het afgelopen jaar op theatersport heeft gericht, is het dit seizoen een afwisseling tussen de verschillende improvisatiestijlen met als opening ‘De Vloer op’.

Over Effe Belle
Improvisatievereniging Effe Belle bestaat meer dan 15 jaar. De afgelopen jaren richten de vereniging zich meer op het spelen van langere geïmproviseerde theatervormen, met als kern de theatersportwedstrijden. De groep, met 14 leden, is al jaren actief in Apeldoorn. Iedere dinsdag hebben zij hun vaste training in Markant en spelen 6 keer per jaar in hun thuisbasis: Artcafe Sam Sam, Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn.

De Vloer Op is te zien op vrijdagavond, 10 oktober in ArtCafe Sam Sam, Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn. Aanvang is 20:30 uur. Zaal open 20:00u. Entree € 4,-. Informatie en reserveren via de website van Effe Belle: http://www.effebelle.org. Op de hoogte blijven van Effe Belle via facebook: http://www.facebook.com/Effebelle

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?