De Zonnewende viert 15-jarig bestaan

4 juli 2014, van 15:45 tot 20:30, Orpheus

Door Redactie

KBS De Zonnewende

Vijftien jaar geleden is De Zonnewende officieel gestart als katholieke Dalton basisschool in de wijk Osseveld-Oost. Door passie, gedreven leerkrachten en het bieden van een veilige en uitdagende leeromgeving is De Zonnewende uitgegroeid tot een school met ruim 600 leerlingen en twee locaties: één in de wijk Osseveld en één in de wijk Woudhuis. Om te vieren dat de school vijftien jaar bestaat, zal er door leerlingen een spectaculair optreden worden gegeven op vrijdag 4 juli in Orpheus.

Leerlingen van alle klassen zullen een groots optreden verzorgen in de vorm van een echte circusvoorstelling in Orpheus! Er worden twee aparte voorstellingen gegeven.
De kinderen van de locatie Keerkring zullen optreden van 15:45 uur– 17:00 uur.
De kinderen van de locatie Ravelijn treden op van 19:00 uur – 20:30 uur.
Er zijn nog kaartjes beschikbaar, die bij de entree gekocht kunnen worden, voor € 2,50 per stuk.

Een deel van de opbrengst zal worden geschonken aan “Stichting Feestneus”.
Stichting Feestneus is een initiatief van Rotary Apeldoorn ’t Loo en zorgt voor een verjaardagsdoos met alles erop en eraan, voor ouders (met kinderen van 4 t/m 12 jaar) die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat ook deze kinderen hun verjaardag kunnen vieren.
In samenwerking met stichting Jarige Job, leverancier van de pakketten, coördineert en verzorgt stichting Feestneus de distributie van de verjaardagsdozen.

Wat maakt de Zonnewende uniek?

De Zonnewende onderscheidt zich van andere basisscholen door een goed Daltonconcept, Engels vanaf groep 1, differentiatie binnen de vakgebieden en het bieden van mogelijkheden voor diverse talenten (denk aan Spaans, de Zon-groep voor hoogbegaafde leerlingen, schaken, presentaties en cultuuronderwijs).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?